Arbeta hos oss

Lediga tjänster

Har du frågor angående utlysta tjänster kontakta

Marie Österberg

marie@skaneutbildarna.se

 

Trafiklärare B - behörighet, Lundregionen

2 lediga tjänster

Skåneutbildarna erbjuder en trygg anställning med möjligheter att utvecklas inom företaget. Hos oss blir man en del av ett härligt gäng som sätter elever, handledare och medarbetare i fokus.

Du som är utbildad trafiklärare och godkänd av Transportstyrelsen får gärna skicka in din ansökan till oss. Det är alltid meriterande med fler behörigheter såsom AM, Utökad B och BE och att du antingen redan idag kan hålla i riskettan och introduktionskurs, eller har ambitionen att kunna hålla dem i framtiden.

Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket samt en ambition att utbilda på ett pedagogiskt och utvecklade vis för eleven. Skåneutbildarna strävar efter att vara en trafikskola i tiden och använder oss av det senaste utbildningsmaterialet från STR. Vi ser det som en god egenskap att vilja vara med i utvecklingen och vara nyfiken på de förändringar som sker i branschen.

Maila ett CV samt ett personligt brev till marie@skaneutbildarna.se

 

Tunglärare C/YKB

1 ledig tjänst

Vi söker en utbildad tungutbildare som är godkänd av Transportstyrelsen för behörighet C och YKB. Vi kan erbjuda dig en trygg arbetsplats med härliga och kunniga kollegor. Hos oss fortutbildar vi oss regelbundet, delar med sig av våra erfarenheter och jobbar som ett team. Så om du brinner för ditt arbete och vill göra kundernas väg fram till körkortet så givande som möjligt, då kommer du trivas hos Skåneutbildarna. Tjänsten kommer placeras på vår skola i Staffanstorp.

Tjänsten är innefattar utbildning teoretiskt och praktiskt för C och YKB grundutbildning och fortutbildning. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket samt utbilda på ett pedagogiskt och utvecklade vis för kunden. Vi strävar efter att vara en utbildare i tiden och använder oss av det senaste utbildningsmaterialet från STR. Det är en god egenskap att vilja vara med i utvecklingen, vara nyfiken och hålla sig uppdaterad på de förändringar som sker i branschen. Det är viktigt att känna sig bekväm med att utbilda inför elever i grupp, samt flexibelt kunna anpassa utbildningen efter kundens behov.

Maila ett CV samt ett personligt brev till marie@skaneutbildarna.se

 

Utbildningsledare

Är du intresserad av att vara en del av Skåneutbildarna? Du som är utbildad utbildningsledare och godkänd av Transportstyrelsen får gärna skicka in din intresseanmälan till oss.

Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket samt en ambition att utbilda på ett pedagogiskt och utvecklade vis för eleven. Skåneutbildarna strävar efter att vara en trafikskola i tiden och använder oss av det senaste utbildningsmaterialet från STR. Vi ser det som en god egenskap att vilja vara med i utvecklingen och vara nyfiken på de förändringar som sker i branschen. Det är ett krav att du är godkänd utbildningsledare av Transportstyrelsen.

Är du intresserad av att söka till tjänsten, maila ett CV samt ett personligt brev till marie@skaneutbildarna.se