Arbeta hos oss

Lediga tjänster

Har du frågor angående utlysta tjänster kontakta

Marie Österberg

marie@skaneutbildarna.se

 

Trafiklärare B - behörighet, Lundregionen

 

Skåneutbildarna erbjuder en trygg anställning med möjligheter att utvecklas inom företaget. Hos oss blir man en del av ett härligt gäng som sätter elever, handledare och medarbetare i fokus.

Du som är utbildad trafiklärare och godkänd av Transportstyrelsen får gärna skicka in din ansökan till oss. Det är alltid meriterande med fler behörigheter såsom AM, Utökad B och BE och att du antingen redan idag kan hålla i riskettan och introduktionskurs, eller har ambitionen att kunna hålla dem i framtiden.

Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket samt en ambition att utbilda på ett pedagogiskt och utvecklade vis för eleven. Skåneutbildarna strävar efter att vara en trafikskola i tiden och använder oss av det senaste utbildningsmaterialet från STR. Vi ser det som en god egenskap att vilja vara med i utvecklingen och vara nyfiken på de förändringar som sker i branschen.

Maila ett CV samt ett personligt brev till marie@skaneutbildarna.se

 

Sundquist, Oscar Joel

Maila ett CV samt ett personligt brev till marie@skaneutbildarna.se

 

Utbildningsledare

Är du intresserad av att vara en del av Skåneutbildarna? Du som är utbildad utbildningsledare och godkänd av Transportstyrelsen får gärna skicka in din intresseanmälan till oss.

Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket samt en ambition att utbilda på ett pedagogiskt och utvecklade vis för eleven. Skåneutbildarna strävar efter att vara en trafikskola i tiden och använder oss av det senaste utbildningsmaterialet. Vi ser det som en god egenskap att vilja vara med i utvecklingen och vara nyfiken på de förändringar som sker i branschen. Det är ett krav att du är godkänd utbildningsledare av Transportstyrelsen.

Är du intresserad av att söka till tjänsten, maila ett CV samt ett personligt brev till marie@skaneutbildarna.se